Siipimiehenä Kannaksella: hävittäjälentäjä Kosti Keski-Nummi

Kirjailija: Jukka Piipponen Lukija: Pertti Huuskonen

Elämäkerrat
Poliittiset elämäkerrat
Yhteiskunnalliset elämäkerrat
Tieto
Politiikka
Sota

Maineikkaan hävittäjälentäjän jännittävät elämänvaiheet. Kosti Keski-Nummi ihastui jo lapsena lentokoneisiin ja ajatukseen lentämisestä, ja olisi halunnut liittyä vapaaehtoiseksi ilmavoimiin heti talvisodan syttyessä. 16-vuotiaan nuorukaisen anomus kuitenkin hylättiin. Määrätietoinen poika palasi 17-vuotispäivänään yrittämään uudestaan, pääsi palvelukseen, ja siitä alkoi tie maineikkaaksi lentäjä-ässäksi. Keski-Nummi kuului hävittäjälentolaivue 24:än, joka pudotti peräti 877 viholliskonetta. Keski-Nummi lensi jatkosodan aikana 80 sotalentoa ja osallistui 55 ilmataisteluun, joissa joutui myös hengenvaarallisiin tilanteisiin, kun luodit viuhuivat hipoen ohi, ja pelloille oli tehtävä hätälaskuja. Lentoharrastus säilyi lähellä Keski-Nummen sydäntä vielä pitkään sodan päätyttyäkin. Kiehtova ja vauhdikas elämäkerta vie lukijan Keski-Nummen vaiherikkaiden sotakokemusten tuoksinaan, ja kertoo omapäisen ja rohkean lentäjä-ässän poikkeuksellisen kasvutarinan. Jukka Piipponen (s. 1959) on suomalainen ilmailusta ja hävittäjälentäjistä kirjoittava kirjailija ja ilmailuharrastaja, joka on toiminut myös mm. yksityisetsivänä.

Mistä äänikirjan Siipimiehenä Kannaksella: hävittäjälentäjä Kosti Keski-Nummi löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Siipimiehenä Kannaksella: hävittäjälentäjä Kosti Keski-Nummi
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Siipimiehenä Kannaksella: hävittäjälentäjä Kosti Keski-Nummi ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Siipimiehenä Kannaksella: hävittäjälentäjä Kosti Keski-Nummi ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot